Nyheter

Vägen till En Värdefull Framtid

Forskarna från studien räcker för livslångt lärande

Hand upp om du, precis som vi, tycker att livslångt lärande är superviktigt och kul! Vi brinner för att så många som möjligt i Sverige ska vilja, våga och ha förutsättningar att lära sig genom hela livet.

 

Forskningsvärlden är i ständig rörelse, och ett av de mest spännande områdena vi utforskar är livslångt lärande. Tillsammans är vi alla en del i ett forskningsprojekt som drivs av Luleå University of Technology tillsammans med Umeå University, Sprout Park, RISE Research Institutes of Sweden, NOX Consulting AB, ABB och Omställningsfonden. Vårt mål är att förstå attityder till det livslånga lärandet och hur vi kan öka motivationen och lusten till att lära sig genom hela livet.

 

Just nu genomför vi en omfattande undersökning för att få en djupare insikt i vad som driver människors motivation att lära sig nya saker. Vi har redan fått massor av svar, men vi är övertygade om att det finns mer kunskap och insikt där ute. Därför skulle vi bli oerhört glada om du ville dela med dig av dina tankar och besvara vår lilla enkät. Det tar endast 10 minuter att besvara frågorna (okej, kanske 15 minuter max), och ditt deltagande kan göra en betydande skillnad i vårt arbete.

 

Livslångt lärande är nyckeln till att forma en bättre och mer hållbar framtid, och vi är fast beslutna att göra skillnad. Med din hjälp kan vi tillsammans öppna nya vägar för kunskap och upptäckter som kommer att gagna inte bara oss som forskare utan också samhället i stort.

 

Vi vill tacka alla som har deltagit hittills och ser fram emot att välkomna ännu fler bidrag. Låt oss tillsammans skapa en värdefull framtid genom livslångt lärande.

 

Forskare i projektet:

 

Jessica K. Ljungberg, Daniel Sörman, Elisabeth Åström, Mikael Ahlström, Katarina Pietrzak, Carina Wedin, Felix Knutas, Jonas Wikström